Αναβάθμιση Φορητών Λάπτοπ μνήμης RAM & SSD δίσκο

Μην περιμένετε 10 λεπτά να ξεκινήσουν τα Windows για να ξεκινήσετε την εργασία σας! Αναβαθμίστε τώρα τον φορητό σας υπολογιστή και δείτε την διαφορά άμεσα!

Αναβαθμίστε το λάπτοπ σας γρήγορα και αποτελεσματικά με την εγγύηση του PCPLACE.gr. Με πάνω απο 150 εργασίες αναβάθμισης έχουμε τις γνώσεις και την εμπειρία για να προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο πακέτο αναβάθμισης και να μεταμορφώσετε τον υπολογιστή σας τόσο πολύ που θα νομίζετε πως αγοράσατε καινούργιο!

Οι φορητοί (laptops) υπολογιστές έχουν κάποιους περιορισμούς στην αναβάθμιση σε σχέση με τους σταθερούς (towers). Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να βελτιωθούν, το αντίθετο και μάλιστα στους περισσότερους τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά! Είμαστε στο έτος 2021 και δεν χρειάζεται να περιμένετε 10 λεπτά για να ξεκινήσει το σύστημα και τα Windows. Όταν συμβαίνει αυτό υπάρχει πρόβλημα, τόσο απλά!

Αφού τον προλάβαμε τον ασθενή και καταφέραμε να πάρουμε αντίγραφο ασφαλείας (backup) των πολύτιμων δεδομένων σας (φωτογραφίες, βίντεο, έγγραφα ρυθμίσεις ίντερνετ κλπ.) τότε προχωράμε σε κλωνοποίηση του δίσκου, εφόσον είναι σε καλή κατάσταση ο δίσκος σας. Με αυτόν τον τρόπο όλο το σύστημά σας παραμένει το ίδιο χωρίς την ανάγκη να στηθεί από την αρχή πράγμα χρονοβόρο και έτσι αμέσως έχουμε έτοιμο τον υπολογιστή μας προς χρήση. Εάν δεν είναι σε καλή κατάσταση τότε θα εγκατασταθούν τα Windows 10 από την αρχή με την τελευταία έκδοση τους και όλα τα απαραίτητα για την ομαλή λειτουργία στον υπολογιστή σας!

Τέλος θα αναβαθμίσουμε και την μνήμη RAM απαραίτητη πιο πολύ από ποτέ αφού εκεί φορτώνονται τα Windows 10 x64 καθώς και όλα τα προγράμματα που ανοίγουμε όπως τις ιστοσελίδες (facebook, youtube, maps, google, gmail Κλπ.) στους περιηγητές διαδικτύου (browsers) firefox, chrome, internet expolorer, Word, Excel, Antivirus επομένως πρέπει να έχουμε αρκετή ειδικά στην εποχή μας που όλες οι σελίδες είναι πολύ περίπλοκες και έχουν “βαρύνει” πολύ με περιεχόμενο και διαφημίσεις!
Αν η μνήμη RAM του υπολογιστή εξαντληθεί τότε ο υπολογιστής ψάχνει να βρεί έξτρα χώρο στον ακατάλληλο για αυτήν την δουλειά σκληρό δίσκο με αποτέλεσμα να γίνεται πάρα πολύ αργός ο υπολογιστής και απόκρισή του όπως και να μας χαλάει τον δίσκο μας γρηγορότερα.

Ελάτε στο κατάστημά μας στο Σίσι Λασιθίου για μια εκτίμηση και προσφορά κόστους και δείτε τον υπολογιστή σας να πετάει και να αλλάζει εντελώς προς το καλύτερο φυσικά! Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στέλνοντας ένα μήνυμα στην παρακάτω φόρμα πατώντας το κουμπί!

Πληροφορίες για την τοποθεσία μας στην σελίδα επικοινωνίας μας!

  • Memory Upgrade
  • All Brands Repair
  • Virus/Spyware Removal
  • Battery Replacement
  • Mac Diagnostic Service
  • Mac Water Damage Repair
  • 30 Days Warranty
  • Memory Upgrade/Replacement
  • Water Damage Repair
  • Cracked hinges or Panels
  • LCD Screen Repair
  • Hard drive Repair
  • Water Damage Repair
  • Laptop LCD Screen Repair
  Αναβάθμισε όλα τα δίκτυα μας με επαγγελματικά μηχανήματα Mikrotik και επιτέλους τελείωσαν τα παράπονα του αργού ιντερνετ απο τους πελάτες μας!
  5-STAR-REVIEW

  Review 5 star – Marigianna Apts

  manager
  Excellent computer service! Also managed to recover my passwords! Recommended.
  5-STAR-REVIEW

  Marino Ceccherini

  customer
  Eiriana Rousogiannaki - 5 star review
  5-STAR-REVIEW

  Eiriana Rousogiannaki – 5 star review

  customer
  Αναβάθμιση του υπολογιστή μου και καινούργια μελάνια! Τέλεια!
  5-STAR-REVIEW

  Kleio Aspr. Agios Nikolaos – 5 Star review

  Lawyer