ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΑΠΑΤΕΣ ΤΥΠΟΥ MICROSOFT ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΟΠΟΥ ΕΠΙΤΗΔΙΟΙ ΑΠΟ ΙΝΔΙΑ ΚΥΡΙΩΣ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΤΗΣ MICROSOFT ΚΑΙ ΖΗΤΑΝΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ.

ΕΙΝΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΑΠΑΤΗ!!

ΜΗΝ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΚΩΔΙΚΟΥΣ TEAMVIEWER Ή ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΟΠΩΣ ANYDESK. ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΙΟ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΖΗΜΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΚΛΕΨΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ EBANKING ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ. ΤΟ ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΤΟ ΤΗΛ. ΑΜΕΣΩΣ.

ΤΙ ΚΑΝΩ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ Η ΑΠΑΤΗ?

ΕΑΝ ΔΩΣΑΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΑΣ, ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΟΛΥΝΘΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕ ΚΑΚΟΒΟΥΛΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ, ΙΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΜΟΛΥΝΣΕΙΣ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΡΟΥΤΕΡ ΣΑΣ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΑΣ ΕΑΝ ΥΠΟΨΙΑΖΕΣΤΕ ΥΠΟΠΤΗ ΚΙΝΗΣΗ Ή ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΥΠΟΚΛΟΠΗ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΩΝ WINDOWS ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ ΕΑΝ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΙΣΙΟΥ ΜΑΛΙΩΝ ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΛΑΣΗΘΙΟΥ.

Διαβάστε παρακάτω σχετικά απο την ίδια την επίσημη (αληθινή) Microsoft:
https://support.microsoft.com/el-gr/help/4013405/windows-protect-from-tech-support-scams?fbclid=IwAR3PDAeamM6-TmRyqzFJKjBc2oXpIsa3KiSy5DzrOB8v3iuP-3lo4VYd9yU